LLI Academy la deschiderea Bucharest Science Festival 2017

Astăzi, marți 26 sep 2017 a avut loc deschiderea oficială a Bucharest Science Festival 2017, un eveniment de marcă  legat de popularizarea ştiinţei şi gândirii critice, cu o prezență din ce în ce mai consistentă în rândul şcolilor din România, fiind deja la a cincea ediție.

Anul acesta tema festivalului se numeşte “Exploratorii Științei”, prin intermediul căreia ne vom reaminti, printre altele, invențiile care au mărit productivitatea, speranța și standardul de viață.

LLI Academy, unul dintre partenerii entuziaști ai acestui festival se implică încă de la deschiderea oficială. Astfel, o echipă de liceeni împreună cu profesorii de științe au realizat cateva demonstrații practice ale unor experimente științifice, experimente care au suscitat un interes mare dat fiind publicul participant. La eveniment au mai participat domnul Martial Adam din partea Ambasadei Franţei  la Bucureşti şi domnul Dan Gabriel Ghiţă, director tehnic la Institultul de Cercetări de la Măgurele.

Ne bucurăm să fim parte a unui eveniment care aduce experimentul şi practica ştiinţifică în rândurile elevilor noştri şi a programului educaţional.

Scroll to Top