LLI Academy continuă parcursul de succes la concursurile școlare din 2018

Și săptămâna aceasta avem vești bune de la participanții noștri la concursurile școlare.

Fie că vorbim despre engleză, istorie sau geografie, elevii LLI Academy au reușit rezultate care îi recomandă și ne onorează.

La prima noastră participare la concursul de limba engleză organizat de Mirunette, Ania Ziemba, elevă în clasa a VII-a, s-a clasificat în finală realizând un filmuleț în care a comentat citatul lui Mark Twain “Eat the Frog”.

Reamintim că, anul acesta Ania s-a clasat a doua, cu 96 de puncte din 100, la olimpiada de limba engleză, etapa județeană.

Tudora Bărbulescu s-a calificat în ultima etapă a concursului interjudețean de Geografie “Terra – de la poveste la realitate” cu cel mai bun punctaj din concurs. Acest concurs este deja la a VI-a ediție unde au participat 10 județe din centrul și sudul țării.

Etapa finală este la sfârșitul lunii mai.

Tudora este o elevă care depune eforturi susținute la școală și participă în mod curent la olimpiade și concursuri școlare. Iar în acest an școlar a reușit să obțină și o mențiune la concursul Național de Istorie și Geografie “Școala cu Ceas” Take Ionescu de la Râmnicu Vâlcea.

Pe de altă parte, la istorie, la faza județeană a concursului  “Călători prin istorie” au fost obținute, de către elevii David Cojocaru și Matei Stoian, premiul II  și o mențiune la secțiunea prezentări powerpoint pe tema “100 de ani de la Marea Unire” și, de către Matei Năstase, o mențiune la proba scrisă, care a însoțit acest concurs.

Susținem educația de calitate a copiilor și ne bucurăm ori de câte ori putem certifica, prin rezultate, nivelul academic atins.

Scroll to Top