LLI Academy calificată în etapa națională a Olimpiadei de Limba și Literatura Română 2018

Rezultatele oficiale ale participării elevilor noștri la Olimpiada de Limba și Literatura Română, faza pe județ, relevă 2 eleve calificate în etapă națională.

Astfel Ana Licu, din clasa a V-a, va reprezenta LLI Academy la faza națională care se va desfășura la Baia-Mare. La etapă județeană Ana a reușit să obțină 108 puncte și să marcheze o premieră: prima dată când LLI Academy este în etapa națională a Olimpiadei de Limba și Literatura Română.

Iar Ilinca Drumcea, din clasa a VI-a, care a obținut 106 puncte (clasificându-se astfel pe locul doi în județul Ilfov) va merge la etapă finală a Concursului Național de Lectură și Interpretarea Transcurriculară – Ionel Teodoreanu de la Iași.

Colaborarea dintre efortul elevului, îndrumarea profesorului dar și suportul părinților este neîndoielnic de succes și aduce satisfacție și bucurie. Le felicităm pe Ana și Ilinca dar și pe cele două profesoare care cu pasiune și dăruire pregătesc participările noastre la olimpiadele de limba română, profesor Iuliana Costea și profesor Adriana Iancu.

Susținem educația de calitate a copiilor și ne bucurăm ori de câte ori putem certifica, prin rezultate, nivelul academic atins.

Scroll to Top