Liceu – practică inovatoare

Tocmai ce s-a încheiat perioada de practică pentru liceeni, o perioada bogată în vizite și evenimente dedicate viitorului și abilităților necesare pentru reușita în viață.

Practica este un obicei în LLI Academy însă, de data aceasta, a fost pusă în aplicare o inițiativă diferită:

Liceenii noștri au fost profesorii colegilor mai mici, atât de la grădiniță cât și din școală.

Lecții de matematică, engleză, geografie, sport și educație civică au fost printre orele la care liceenii s-au mobilizat și au interacționat cu mai micii lor colegi din postura de profesori și învățători.

Experiență a fost una deosebită iar feedback-ul entuziasmant. Rând pe rând, liceenii au fost profesori, învățători, mentori și și-au pus la încercare răbdarea, ascultarea, abilitățile de prezentare, gestionarea clasei și a timpului și astfel au putut vedea cât de provocatoare și solicitantă este activitatea celor care de obicei stau în fața lor, dascălii.

Iar interesul și bucuria cu care au fost întâmpinați au fost spontane și motivante prilejuind liceenilor un moment de reflecție și de rememorare a începutului vieții lor școlare.

Felicitări dragi liceeni și mulțumiri coordonatorului perioadei de practică, dl. Consilier și Profesor de Științe sociale, Mircea RADU.

Scroll to Top