Liceenii au primit în vizită Istituto de Design Marangoni

Nevoia de a interacționa cu oameni care au cunoscut succesul, adevărate modele pentru liceeni, s-a întâlnit cu dorința Institutului de Design Marangoni de a-și extinde prezența și în țară noastră, prin intermediul aunui centru de informare.

Astfel, pe parcursul a două ore, Erez Ovadia, absolvent în anul 2000 de Fashion Design al Instituto Marangoni din Milano, le-a povestit liceenilor parcursul său precum și provocările pe care le-a întâlnit.

De asemenea, Erez Ovadia a apreciat că România încă nu și-a spus cuvântul în domeniul design-ului și este de așteptat să vedem, în perioada următoare, o prezența consistentă a românilor în aceasta industrie.

Istituto Marangoni a fost înființat în 1934 la Milano, sub numele de ‘Istituto Artistico dell’Abbigliamento Marangoni’, fiind un jucător cheie în pregătirea profesioniștilor de vârf din modă și design pentru mai bine de 80 de ani.

Astăzi educă un număr de 4.000 de studenți pe an, din 107 țări, în campusurile sale din Milano (Școala de modă și școala de design), Florența (Școala de modă și artă), ParisLondraMumbaiShanghaiShenzen și Miami, capitalele internaționale ale modei, designului și luxului.

Liceenii noști au fost realmente captivați de povestea de succes care le-a fost prezentată și își doresc să mai primească astfel de vizite.

 

Scroll to Top