Inscriere clasa pregatitoare 2023-2024

La EN 2020 elevii noștri au avut 100% promovabilitate, cu media generală 9.00, 50% dintre elevi având media de admitere peste 9.5

Pe perioada vacanței școlare puteți vizita școala noastră unde veți vedea care sunt facilitățile și condițiile educaționale dar și medicale pe care le punem la dispoziția elevilor noștri.

Acces restricționat, dotări cu săpun, prosoape de unică folosință, dispensere de soluție dezinfectantă, echipamente (inclusiv lămpi cu UV) și soluții aprobate de Ministerul Sănătății, asistență medicală de specialitate pediatrie, sunt doar câteva dintre măsurile uzuale aplicate de școala noastră, încă înainte de suspendarea cursurilor.

Pe perioada de suspendare a cursurilor LLI Academy ofera cursuri online si pentru clasa pregatitoare care se pot preda din scoala sau de la domiciliul profesorului, dupa caz. Prin programul online se acopera programa obligatorie stabilita de catre Ministerul Educatiei. Numarul de ore pe zi variaza in functie de ciclul de invatamant.

În timpul anului școlar LLI Academy oferă cursuri hybrid care se predau simultan, de la școală, atât pentru elevii care sunt la școală cât și pentru cei care sunt acasă.

Poti vedea mai jos cateva dintre atuu-rile noastre, iar daca ai nevoie de mai multe detalii, te invitam sa ne vizitezi si sa discutam despre o oferta educationala personalizata.

Beneficiile alegerii LLI Academy:

  • Predare in limba romana;
  • Limba engleza intensiv (pana la 15 ore pe saptamana la clasa pregatitoare);
  • Dubla acreditare. Romaneasca si internationala IB  (ibo.org);
  • Realizarea temelor la scoala;
  • Fiecare clasa este coordonata de doi profesori (Lb.Romana si Lb. Engleza);
  • Profesori specialisti (de sport, arte, muzica, IT) pentru acoperirea programei la fiecare clasa;
  • Activitati extracurriculare – Ateliere, proiecte, excursii, tabere si vizite cu scop aplicativ.

! Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata !

Scroll to Top