Școala Little London încurajează performanța și susține pasiunea copiilor

Școala Little London încurajează performanța și susține pasiunea copiilor! Suntem mândri de elevii noștri care reprezintă România la competițiile internaționale, îi felicităm și ne bucurăm de reușitele lor alături de părinții și profesorii care îi pregătesc.

În acest an școlar, Ingrid Pricop (clasa a III-a) și Deborah Ciuraru (clasa a IV-a) au obținut rezultate impresionante la concursuri de anvergură europeană la balet și patinaj artistic.

Ingrid a reprezentat țara noastră la două din concursurile din categoria European Criterium Figure Skating de la Budapesta și Canazei (Italia), obținând medalii de aur și argint și impunându-se în clasamentul final pe locul III, cu medalia de bronz. În cadrul competițiilor de profil din țară se menține pe locul I adjudecându-și, și  în acest sezon, medalia de aur.

Deborah a terminat concursul DANCE WORLD CUP (concurs de calificari cu participare internationala) pe podium si cu calificare directa in finala DANCE WORLD CUP – Bucuresti 2015, pentru toate categoriile la care a participat:

Locul 1 – solo balet clasic;

Locul 4 – solo balet contemporan;

Locul 3 – grup balet clasic;

Locul 2 – grup balet contemporan;

Locul 2 – grup balet fusion (balet clasic având integrate și miscari din gimnastica artistică).

Datorită acestor rezultate, Deborah s-a calificat în finala concursului DANCE WORLD CUP din iunie 2015, unde va reprezenta echipa României.

Bravo Ingrid! Bravo Deborah! Sunteți niște copii minunați, ne mândrim cu voi și vă ținem pumnii pentru competițiile care vor urma. Felicitări!

Scroll to Top