Echipa LLI Academy – semifinalistă și două premii la British English Olimpics

Recent s-a încheiat British English Olympics

Singura echipă românească prezentă la concursul internațional British English Olympics din Londra a avut un comportament care a surprins atât publicul cât și juriul. Deși a fost ceea mai tânară echipă, LLI Academy a reușit să performeze și a creat o impresie puternică.

Pe lângă medalii și multe aplauze, echipa noastră a primit Premiul Publicului pentru prezentarea Braziliei în proba de Country Spotlight dar și Premiul pentru Fair Play.

Această participare onorează dar și obligă LLI Academy la prestații cel puțin la același nivel în concursurile viitoare. Iar pentru a fi la înălțime, în prima zi după vacanță a fost predată ștafeta de la echipa care ne-a reprezentat la Londra către cei mai mici copii ai noștri: Bumblebees.

Să-i reamintim pe cei care ne-au făcut cinste:

Elevii: Eli Albuț, Alexia Nemeș, Ania Ziemba, Valeria Shvedakova, Albert Ștefănescu, Ilinca Tăpălagă, Maria Niculae, Alexandru Constanda, Rareș Gherasim, Sebastian Marian, Cristina Nanu, Alexandru Ene.

Profesorii: Iuliana Costea, Sevil Lăzărescu, Monica Gavrilescu, Rodica Broșteanu, Iustina Năftănăilă, Marcel Bartic, Cristina Pintilie și Adelina Dragomir (care a condus echipa noastră la Londra).

Scroll to Top