Echipa de științe LLI Academy la “Evoluție prin Cunoaștere”

ISJ Ilfov a organizat cu prilejul Centenarului Marii Uniri evenimentul “Evoluție prin Cunoaștere” în cadrul căruia au fost invitați elevi de la școlile din Județul Ilfov, iar participarea lor a implicat și realizarea unor proiecte despre descoperiri ale științei în perioada 1918-2018.

Catedra de științe a LLI Academy, coordonată de prof. Marilena Tudose și avându-i în echipă pe Manrico, Mihai și Karina s-a remarcat prin seriozitate și profesionalism  ceea ce i-a adus felicitări de la profesori, elevi și chiar inspectori prezenți la eveniment.

Manrico a cărei prezentare a ținut asistența foarte implicată spune:

“Sunt bucuros că am reprezentat LLIA la cea mai interesantă competititie, organizată între școli cu ocazia centenarului, „Evoluție prin cunoaștere”. La această întâlnire au participat elevii școlilor din Județul Ilfov, însoțiți de profesorii îndrumători. Sala a fost plină, am avut un public numeros și greu de impresionat. Proiectul prezentat de mine „Aspecte intracelulare în procesul de secreție al proteinelor” al lui George Emil Palade, deținător al premiului Nobel, a fost felicitat și mă bucur că am arătat tuturor că școala noastră are o educație de calitate iar noi, elevii LLIA, suntem bine pregătiți și putem face față tuturor provocărilor”.

Scroll to Top