Profesorii dau concurs la Little London!

Școala Little London este, pentru a doilea an consecutiv, centru de concurs pentru ocuparea posturilor vacante din opt instituții de învățământ preuniversitar particular din județul Ilfov și municipiul București.

Ne-am implicat în organizarea concursului confirmând, încă o dată, maturitatea instituțională a școlii noastre precum și inițiativă în direcția consolidării școlilor particulare din România. Reprezentăm cadrul organizatoric pentru 35 de candidați care se pregătesc să fie testați în vederea obținerii unui post titularizabil sau de suplinitor.

Înscrierile se fac în perioada 4-8 mai 2015 iar între 18-23 mai se desfășoară probele practice ale candidaților la titularizare. Proba scrisă va avea loc sâmbătă, 6 iunie 2015, și va reuni în comisiile de evaluare profesori din domeniul învățământului preșcolar, primar, matematică, limba engleză, educație muzicală, educație plastică, istorie și educație fizică.

Baza legislativă este dată de ORDINUL nr. 5625 din 31 august 2012 privind aprobarea Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în unităţile de învăţământ particular din învăţământul preuniversitar.

Scroll to Top