Club fotbal (cl. Preschool – O) Prof. Robert Paraschiv

Beneficii de sănătate

Jocul de fotbal, la fel ca alte sporturi, oferă diverse beneficii de sănătate pentru un copil. Este un joc exigent din punct de vedere fizic, care oferă jucătorilor o oportunitate de a-şi îmbunătăţi viteza, agilitatea, rezistenţă, coordonarea mâinilor-ochi şi rezistenţa cardiovasculară generală.

Comunicare

Prietenia construită între o echipă de jucători de fotbal este diferită de orice alt sport datorită volumului mare de colegi de echipă. Cu zeci de jucători care lucrează spre un obiectiv comun, legătură pe care copiii o dezvoltă unuii cu ceilalţi, este nepreţuită. Această comunicare este un beneficiu pe tot parcursul vieţii pentru copii, deoarece aceştia vor aprecia rapid importantă dezvoltării relaţiilor strânse cu ceilalţi.

Rezistenţă mentală

În plus faţă de rezistenţa fizică, este nevoie de o minte grozavă pentru a juca fotbal. Indiferent dacă se luptă printr-un prejudiciu minor sau de a depăşi adversitatea după atac sau o greşeală, copiii dezvoltă adesea rezistenţa mentală pe care nu o pot descoperi niciodată altfel.

*Dezvolta capacitatea de coordonare
*Dezvolta spiritul de echipa si capacitatea de comunicare

Cost : 25 euro/luna/copil
Frecventa : 1/saptamana

Scroll to Top