BEO 2018 Londra, Echipa LLI Academy – semifinalistă pentru al doilea an consecutiv și trei premii câștigate

Little London International Academy este singura școală românească care a fost selectată de Oxford International să participe la British English Olympics, un concurs internațional desfășurat la Londra.

Deși a fost ceea mai tânară echipă, LLI Academy a reușit din nou să impresioneze și să lase o imagine puternică calificându-se în semifinale și fiind foarte aproape de calificarea în finală. Și asta este cu atât mai merituos cu cât, se pare că cele mai bune echipe au fost competitoarele echipei noastre în faza premergătoare semifinalei.

Pe lângă medalii, felicitari și multe aplauze, echipa noastră a primit Premiul Publicului pentru Improvisation Challenge, Premiul pentru Cea mai bună reprezentare a probei Mystery Challenge și premiul pentru Fair Play.

BEO este un concurs internațional organizat de către Oxford International la Londra. Anul acesta au participat 150 școli din 22 țări.

Să-i reamintim pe cei care ne-au făcut cinste:

Echipa care ne-a reprezentat: Manrico Pregnolato, Julia Chimac, Matei Stoian, Ana David, Ilinca Drumcea, Ilinca Tăpălagă, Maria Niculae, Alexandru Constanda, Rareș Gherasim, Cristina Nanu, Alexandru Ene.

Echipa de profesori: Iuliana Costea, Rodica Broșteanu, Iustina Năftănăilă, Marcel Bartic, Ionuț Căpeneață, Alis Bucur, Mircea Radu, Adriana Iancu, Adelina Popa și Adelina Dragomir (care a condus echipa noastră la Londra).

Pentru vizionarea principalelor momente ale concursului puteți vizualiza pagina noastră de Facebook cu postările dintre 29 Mar și 8 Apr.

 

Scroll to Top