\”Arbori bătrâni. Să fie întuneric, dar să fie și lumină!”

Una dintre componente principale ale programului educațional al LLI Academy este aplicabilitatea cunoștințelor dobândite în cadrul orelor curriculare.

În acest sens participarea la diferite expoziții sau evenimente culturale face parte din activitatea curentă a școlii și completează în mod eficient activitatea de la clasă.

Clasa a IX-a a vizitat expoziția de fotografie „Arbori bătrâni. Să fie întuneric, dar să fie și lumină!”, care a adunat imagini surprinse în şase ani de proiect care include și o serie de conferințe dedicate.

Organizată de Galeria Posibilă, „Arbori Bătrâni” este expozitia care i-a purtat pe liceeni pe urmele celor  mai bătrâni arbori din România prin obiectul unei camera obscure. Turul a fost facilitat de Andreea care cu pasiune i-a purtat pe eleni prin obiectivul camerei pentru a descoperi povesti surprinzatoare ale arborilor ce se ascund în spatele unei fotografii. Aflarea vârstei unui copac presupune multă rabdare iar elevii clasei a IX-a au ajuns cu numărătoarea pe la 60.

Kitul inspirat din natură i-a îndemnat pe liceeni să cugete la modul în care natura surprinde indiferent că vorbim despre prezent sau trecut.

Scroll to Top