1 Decembrie la LLI Academy

Anul acesta, am sărbătorit Ziua Națională mai mult decât printr-o ceremonie. Am încercat să le oferim elevilor noștri o imagine asupra semnificației acestei zile, într-un mod adaptat vârstei și cunoștințelor fiecăruia dintre ei.
Cei mai mici, de la grădiniță, au învățat Imnul național, după ce am discutat împreună despre ce a însemnat acest eveniment.
Elevii din clasele primare si gimnaziale au primit și ei o prezentare a momentului istoric de la 1 Decembrie 1918, dar și una a felului în care arăta și funcționa România în urmă cu 100 de ani. Și, cu aceeași bucurie, au cântat și ei Imnul.
Pentru elevii de liceu, Marcel Bartic a invitat si părinții, în fața cărora a prezentat momentul 1 Decembrie. Ziua s-a încheiat cu o dezbatere, în care copil și părinte au avut ocazie să exprime ce înseamnă Marea Unire pentru ei.
Ziua Națională este, pentru fiecare dintre noi, un eveniment pe care îl trăim cu emoții proprii. Ne unesc, însă, dragostea pentru România și dorința de a-i construi, în fiecare zi, un viitor frumos.
La mulți ani, România!

Scroll to Top