Rezultatele elevilor școlii Little London la examenul Cambridge

British Council este una din cele mai prestigioase instituții educaționale din întreaga lume. Anual, aproximativ 2 milioane de tineri din 90 de țări susțin examenul Cambridge, testări profesionale și universitare certificate și recunoscute la nivel global.

Școala Little London este unul din colaboratorii tradiționali ai British Council obținând, în urma rezultatelor dobândite la examenul Cambridge, statutul de silver member.

Toți elevii noștri au susținut și promovat cu succes acest examen, rezultatele arătând o medie de peste 80% care au obținut punctaj maxim.

În urma evaluării de către aceasă instituție, realizată cu examinatori calificați, instruiți și acreditați de Cambridge English, elevii noștri au primit certificate recunoscute la nivel internațional care demonstrează un nivel mult mai ridicat de cunoaștere al limbii engleze decât cel pe care îl oferă sistemul românesc de învățământ.

Rezultatele obținute de elevii școlii Little London la examenul Cambridge, susținut în iunie 2014, de către clasele I-VI (60 copii):

Scroll to Top