Melania Rădulescu

Profesor Limba engleză
Primar

Încă de mică  am fost fascinată de lectură, caligrafie și arta povestirii. Pășind pe poarta școlii m-am inspirat de la învățători, profesori de specialitate și am hotărât să mă îndrept către cariera de profesor. Cred că am un set de caracteristici potrivite și o chemare către pedagogie, încă de la primul contact cu cei mici.

Facultatea de Litere, specializarea Română-Engleză, masterul pe Traductologie limba engleză, modulul 1 si 2 Psiho-Pedagogic m-au ajutat să-mi consolidez pasiunea și atașamentul pentru cariera de profesor. Studiul și cercetarea nu au încetat, am continuat să mă dezvolt participând la webinarii, conferințe, proiecte Erasmus, ceea ce se întâmplă si azi,  pentru că suntem într-o continuă schimbare. Un profesor trebuie să fie la curent cu informații actuale, să poată oferi suport emoțional și implicare academică, ceea ce-i întregește misiunea.

Experiența mea este legată de  predarea disciplinelor limba și literatura română/ limba și literatura engleză, atât în învățământul de stat, cât și în cel particular. De asemenea, m-am implicat în proiecte la nivelul școlii și în parteneriat cu diverse școli, asociații  și fundații.

Mi-am dorit să mă alătur echipei Little London International Academy pentru că aici am întâlnit oameni  pasionați  și care mă inspiră, ceea ce îmi doresc să le insuflu elevilor mei. De asemenea, oportunitatea de a îmbina cele două sisteme de învățământ , cel românesc și cel britanic, a adăugat plus valoare metodei de predare, o experiență provocatoare și stimulantă.

Pe viitor îmi propun  să ne dezvoltăm și să creștem împreună cu elevii, pentru a forma generații iscusite.

Scroll to Top