Laurance Fakih

Profesor de matematică
Gimnaziu | Liceu

Sunt fascinată de știința matematicii și, de aceea, am ales să îmi demonstrez dedicarea profundă în cadrul prestigioasei Universități Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, unde am obținut diplomele de licență în matematică-informatică și de master în matematică. De asemenea, am absolvit și cele două module pedagogice, nivel 1 și nivel 2.

 

Pentru a-mi lărgi orizonturile și pentru a-mi îmbogăți cunoștințele, am continuat, cu entuziasm, să mă perfecționez. Așadar, am studiat specializarea matematică-fizică în străinătate, obținând și un titlu de master în matematică pură.

 

Pe parcursul carierei mele, am participat activ la numeroase conferințe naționale și internaționale în domeniul matematicii, unde am avut oportunitatea de a împărtăși și de a discuta rezultatele cercetărilor mele cu specialiști din întreaga lume.

 

Momentan, mă aflu într-o etapă nouă și firească a călătoriei mele academice, cea a doctoratului în matematică. Această etapă mă motivează să aprofundez cunoștințele în domeniu și să aduc contribuții semnificative în lumea matematicii prin cercetarea mea.

 

În ceea ce privește experiența profesională, am avut privilegiul de a preda matematica atât în România, cât și în străinătate. Această experiență diversă m-a ajutat să înțeleg varietatea de abordări și perspective în predarea matematicii.

 

Am ales să mă alătur echipei Liceului Teoretic Little London pentru că am simțit aici o atmosferă de armonie și amabilitate. În plus, cred cu tărie în profesionalismul pe care această școală îl promovează și în calitatea educației oferite. Sunt nerăbdătoare să împărtășesc pasiunea mea pentru matematică cu elevii și să-i inspir în călătoria lor academică.

Scroll to Top