Iulia Nenciu

Coordonator ciclu pre-primar | Teacher preschool
Grădiniță

Acum mă aflu aici într-o sala de clasă, înconjurată de planșe și desene, dar înainte totul era un vis, o joacă, un sentiment de mulțumire ce se trezea în mine atunci când îmi ajutam fratele la teme și mă imaginam profesoară. Mai târziu copilăria s-a maturizat, și-a pierdut aerul de joc, dar a rămas pasiunea de a-i ajuta pe ceilalți, mai ales pe cei mai mici.

 

Am urmat de asemenea studiile de masterat în cadrul specializării „Concepte și strategii de comunicare interculturală”. Am absolvit între timp și Facultatea de Litere și Științe, Specializare Română – Engleză,  în cadrul UPG Ploiești”. Pe parcursul studiilor am avut plăcerea să lucrez atât cu studenți din mai multe țări, prin practica desfășurată în cadrul masterului, cât și cu copii prin predarea limbii engleze la grădiniță.

 

Am lucrat cu o mulțime de copii, fiecare cu trăsături unice, lucru care m-a învățat despre diverse culturi și moduri de comportament, care mi-a lărgit orizonturile și m-au învățat că un copil este mai mult decât se vede, un mister pe care eu îl deslușesc cu plăcere, care nu va înceta niciodată sa ma uimească și pe care promit să îl îndrum atâta timp cât se află în grija mea.

Scroll to Top