Ioana Maria Ciomofoi

Profesor Limba germană
Liceu

Când eram mică, mă fascinau limbile diferite pe care le auzeam de la turiștii străini care veneau să viziteze Sibiul, orașul meu natal. Treptat, această fascinație a devenit o pasiune pentru mine. La liceu am studiat engleză, germană și italiană. Știam că în acest „univers” mă simt cel mai bine, așadar, am ales să continui studiul limbilor străine și am absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, în cadrul Universității din București, secția italiană-germană, dorind să asociez două limbi atât de diferite.

 

Deși limba germană nu mi s-a părut niciodată ușoară, destinul a făcut ca eu să o aprofundez și, astfel, a ajuns să fie pe placul meu.

 

Drumul meu profesional a avut multe direcții, destul de diferite, însă în ultimii 6 ani mi-am ascultat sufletul și am ales să transmit mai departe, către copii, ceea ce am învățat. Am predat în școli și grădinițe atât germana, cât și engleza, folosind metode creative și interactive.

 

Pentru că nimic nu este întâmplător, Little London mi-a oferit șansa de a cunoaște un nou tip de abordare educativă, oameni noi, frumoși și talentați, un mediu extraordinar de plăcut și, totodată, ocazia de a-mi pune în aplicare cunoștințele și de a evolua.

Scroll to Top