George Cioarec

Profesor informatică & TIC
Gimnaziu, Liceu

„Simplicity, carried to the extreme, becomes elegance.” – Un algoritm pornește de la o simplă idee, care este rafinată în mai multe stadii pentru a ajunge la un rezultat cât mai eficient. Consider că informatica este un domeniu aparte, în care este necesară dezvoltarea unei gândiri euristice cu posibilități de aplicări multidisciplinare.

Pasiunea mea pentru informatică a început încă din liceu, unde am avut ocazia să particip la olimpiade și diverse concursuri. Fiind la o clasă cu profil intensiv informatică am putut aloca un timp extins studiului algoritmicii, dezvoltând astfel un interes mare pentru domeniu.

Am absolvit Facultatea de Matematică si Informatică din cadrul Universității din București, iar în prezent sunt masterand al programului de Inginerie Software oferit de aceeași facultate.

Fac parte din echipa Little London International Accademy deoarece aici am descoperit o echipă interesată de parcursul elevilor atât in plan educațional, cât și personal. Iar asta mi se pare cea mai bună combinație pentru a construi adulți pe care societatea să se bazeze în viitor.

Scroll to Top