Cezara Bolocan

Cezara Bolocan
Profesor chimie
Gimnaziu | Liceu

Am absolvit Facultatea de Chimie, specializarea Chimie Farmaceutică, la Universitatea din București, programul de master didactic în Chimie, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației de la Universitatea din București și programul de master Biomaterials for Tissue Engineering în cadrul Facultății de Inginerie în Limbi Străine – Politehnica București și, în mod firesc, am ales să îmi continui studiile în cadrul Școlii Doctorale din cadrul Facultății de Inginerie Chimică și Biotehnologii – Universitatea Politehnică București.

Am participat la diferite conferințe în vederea diseminării informațiilor, cum ar fi:

  • 20 octombrie 2020 – 3rd International Conference „Emerging Technologies in Materials Engineering EmergeMAT”
  • 21 – 24 aprilie 2021 – International Conference Students for Students Organising Committee
  • 29 mai 2021 – ediția a XVI-a a Sesiunii de Comunicări Științifice Studențești 2021, Mențiune I
  • 22 august 2021 – 26 august 2021 – The 262nd International Conference „ACS Fall National Meeting”, Atlanta, Georgia, USA
  • 19 – 20 mai 2022 – NEXT CHEM, ediția a IV-a, Premiul Societății de Chimie din România pentru lucrarea Cobalt-Based Metal-Organic Frameworks Containing Dochromate and Chromate Anions as Spacers

Am ales postul de profesor de chimie la Little London pentru a-mi îmbogăți experiența didactică și într-o altă formă de învățământ decât cea de stat.

Consider că studiile din domeniul chimiei, dar și experiența acumulată în ultimul an al Masteratului Didactic în chimie, când am predat această disciplină la Colegiul Național de Muzică „George Enescu”, sunt utile în dezvoltarea mea ulterioară. Am fost pusă în fața unor situații inedite, dar, prin răbdare și tact pedagogic, am implicat elevii în diverse activități, organizate în parteneriat cu Universitatea București, demonstrând astfel abilitățile necesare pentru activitățile extrașcolare.

Lucrul cu copiii m-a determinat să respect și să înțeleg nevoile acestora și să fiu parte din acest proces de dobândire a capacităților necesare unei educații armonioase. Sunt dispusă să învăţ de la profesioniştii din domeniu, să pun în practică cunoştintele dobândite şi să-mi asum deciziile luate în diferite circumstanţe.

Scroll to Top