Andreea Pavelescu

profesor limba franceză
Învățător
Primar

Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, din cadrul Universității București, programul postuniversitar de conversie profesională, Pedagogie primară și preșcolară, având o experiență de 5 ani ca profesor, deși inițial am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Creștine „Dimitrie Cantemir”. Lucrul cu copiii din sistemul educațional este deosebit și îl găsesc mulțumitor.

Sunt o persoană pozitivă și răbdătoare în lucrul cu copiii și îmi doresc mereu să evoluez cu ei. Îmi place să continui să învăț, tratez copiii cu grijă și respect și, de foarte multe ori, învăț lucruri interesante de la ei, lăsându-mă ghidată de nevoile lor. Îmi place să acord o atenție deosebită părții emoționale a unui copil, pentru a-l ajuta mai bine în procesul de învățare.

M-am alăturat echipei Little London International Academy cu mare entuziasm. Cred cu tărie că elevii au cel mai mare succes atunci când profesorul, părinții și elevii lucrează împreună, ca o echipă, pentru educarea copilului. Sunt dedicată să onorez dezvoltarea unică a fiecărui elev și să-l ajut să-și atingă potențialul maxim.

Scroll to Top