Adriana Lefter

Învățător
Primar

Încă din 2013, când am intrat în sala de clasă, dar de data aceasta în rolul de profesor, am simțit ceva deosebit: responsabilitatea față de cei care vor ocupa băncile. Cred că meseria de profesor presupune dragoste și respect, atât pentru cei mici, cât și pentru echipa din care fac parte.

Cariera mea a început în anul doi de facultate. Am absolvit Liceul Pedagogic „Spiru C. Haret” în anul 2012, Facultatea de Psihologie și Științele Educației – specializarea Pedagogie, învățământul primar și preșcolar în 2015, master în Resurse Umane în Educație, Formare și Management cu specializare – Managementul Educației în 2017, în cadrul Universității Transilvania din Brașov. Am finalizat studiile în educație în 2021. Activitatea mea a fost și este legată de predarea elevilor din clasele primare. Pe parcursul anilor  am participat la diferite cursuri de formare pentru a-mi îmbunătăți metodele și strategiile de instruire. M-am alăturat echipei Little London International Academy pentru că aici am descoperit oameni sinceri, respectuoși și implicați în educația elevilor, bazată pe un proces de învățare complex, eficient și de calitate.

Îmi propun să le insuflăm elevilor noștri dorința de a învăța, de a fi deschiși la lucruri noi, susținându-i și motivându-i, fiindu-le un partener real pe parcursul procesului educațional.

Scroll to Top