Stefania DINCA

Stefania DINCA

Profesor Limba Engleză

Dintotdeauna mi-au plăcut limbile străine și să lucrez cu oamenii. Dar cel mai mult mi-a plăcut să lucrez cu copiii de aceea m-am gândit să le îmbin.

Cred că lucrul cu copiii este cel mai frumos deoarece ai ce învăța de la ei. Cel mai important este să fii dedicat  în munca pe care o faci și să fii alaturi de ei în formarea lor. Să încerci să-i înțelegi și să trăiești odată cu ei, să vezi lucrurile așa cum le văd ei.

Important pentru un profesor este să asculte, să motiveze și să fie atât un model cât și un al doilea părinte pentru elevii săi.

Ca persoană, caut mereu să-mi depășesc limitele și să învăț câte ceva in fiecare zi.

Am urmat facultatea de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității București, specializarea Traducere – Interpretare – Terminologie, limbile italiană – engleză, până în anul 2014 și am terminat Facultatea de Litere din cadrul Universității Spiru Haret București în anul 2016.

Am colaborat cu un centru de limbi străine, unde am avut ocazia să lucrez atât cu adulți cât și cu copii. Am coordonat diferite cursuri de limbi străine atât în limba italiană cât și în limba engleză. Am urmărit evoluția cursanților mei de-a lungul lecțiilor și am încercat să le ofer tot suportul necesar pentru a-i ajuta în dezvoltarea lor.

Ma bucur tare mult că m-am alăturat echipei LLI Academy și vreau să ajut elevii mei să se dezvolte și să învețe într-un mod plăcut. Vreau să cunosc fiecare elev în parte, să înțeleg nevoile fiecăruia pentru a crea un mediu cât mai comod și armonios pentru ei. Imi doresc să mă dezvolt atât profesional cât și uman alături de echipa LLI Academy.

TOP