Simona CIOABĂ

Simona CIOABĂ

Profesor Limba Engleză

Sunt un cadru didactic care își iubește și respectă profesia. Cred că șansa de a lucra cu copiii este nu o sarcină ci, mai degrabă un privilegiu pentru că ai ocazia să le oferi ceva din sufletul și felul în care vezi lumea. Am fost interesată, de-a lungul formării mele profesionale, să dau consistență metodelor pe care le folosesc în relația mea cu elevii. Am fost implicată, vreme de aproape 10 ani, în cadrul unor proiecte de voluntariat  inițiate de organizații precum “Heart 2 heart”  sau “Anchor of hope” în cadrul cărora am avut în responsabilitate copii orfani cu cerințe educaționale speciale. Reușesc cu ușurință să interacționez cu copii de vârste diferite și să comunic eficient prin încurajarea comportamentului pozitiv. Cred, de asemenea, că e nevoie de flexibilitate și empatie în a identifica diferite nevoi ale copiilor.

Îmi place să călătoresc și să experimentez noi culturi care mă ajută să dobândesc perspective noi. Pasiunea mea este muzica, care îmi dezvoltă și partea artistică. Mă simt împlinită când ajut alți oameni.

Mă bucur să mă alătur echipei LLI Academy și să am oportunitatea care mi se oferă de a lucra într-un sistem educațional internațional. Dorința mea este sa ajut copiii in a-si dezvolta capacitatea de a face față unei lumi în schimbare prin curajul de a pune întrebări și de a căuta răspunsuri.

TOP