Roxana ION

Roxana ION

Profesor Limba Engleză

Am învățat de la micuții mei elevi într-o discuție despre profesorul ideal că apreciat este  “cel prietenos”, “cel care ne ajută, ne iartă și scrie frumos ”. Toate aceste caracterizări mi-au amintit de ceea ce apreciam și eu, elev fiind, la profesorii mei: să ne facă învățarea ușoară și anii de școală memorabili!

Sunt absolventă a Facultății de Litere, Universitatea București, specializarea Limba și literatura romană – Limba și literatura engleză, promoția 2008. Prima experiență ca profesor, avută in cadrul modulului psiho – pedagogic urmat, mi-a deschis drumul către această meserie pe care, cu entuziasm și implicare, o practic și acum. De-a lungul celor 7 ani de colaborare cu instituții educaționale private am învățat că cele mai bune roade se “culeg” dacă te dedici meseriei și copiilor cu suflet, energie și optimism. Prin exemplu propriu, elevii sunt ajutați să-și dezvolte curajul, voința, încrederea în potențialul lor. Bucuria cea mai mare vine din reușitele copiilor, iar satisfacția lucrului bine făcut se regăsește în aprecierile lor.

Perfecționarea continuă prin participarea anuală la cursuri de formare și conferințe, obținerea atestatelor de predare recunoscute internațional (TKT- modulele 1, 2 , 3, TKT Young Learners si TKT – CLIL) reprezintă o parte din efortul depus pentru a putea aduce cât mai multe zâmbete si mulțumire copiilor, părinților și echipei LLI Academy.

TOP