Oana DRĂGUȚ

Oana Nastase

Oana DRĂGUȚ

Profesor Fizică

Însuşirea remarcabilă a legilor fizicii este că ele se aplică peste tot, indiferent dacă tu crezi sau nu în ele. După legile fizicii, toate celelalte sunt opinii.“

Sunt profesor cu experienţă de 5 ani în învăţământul românesc, licenţiată a Facultăţii de Fizică din cadrul Universităţii din Craiova,  secţia Fizica-Informatică, precum şi a masteratului în Fizică Teoretică.

Experiența mea de predare implică toate nivelurile de învățământ, formându-mă în spiritul capacităţii de a adapta materia la orice nivel de vârstă, de a proba şi exersa diverse metode de învăţare, ajungând astfel la un nivel de organizare al disciplinei care favorizează şi susţine obţinerea unor rezultate bune, răspunzând nevoilor elevilor şi societăţii. De asemenea, m-am implicat în proiecte desfăşurate în cadrul  catedrei de științe, iar preocuparea pentru propriul proces de învăţare m-a determinat să urmez cursuri de formare și întâlniri metodice.

M-am alăturat echipei de profesori din LLI Academy pentru ca sunt oameni profesioniști, cu o mare dorință de a aduce schimbări benefice sistemului de învățământ, toate acestea având ca scop transformarea elevilor de azi în adulți responsabili, informați și eficienți în tot ceea ce fac, dar în acelasi timp sănătoși și fericiți.

Satisfacţia majoră pe care am experimentat-o în interiorul acestei şcoli o reprezintă interesul elevilor pentru ştiinţă şi problemele prezentului în materie de fizică aplicată.

Lărgirea ariei experimentale a lecțiilor și implicarea motivată a elevilor în proiecte legate de partea practică a fizicii reprezintă obiectivele mele principale în organizarea lecţiilor. Nimic nu ajută mai mult în cunoașterea acestei discipline decât contactul direct, nemijlocit al elevului cu problemele practice.

Convingerea personală și pasiunea pentru lucrul cu copiii constituie fundaţia activităţii mele. Sunt adepta învățării pe tot parcursul vieții, sunt mereu deschisă la nou și apreciez provocările care-mi sunt adresate ca pe un lucru pozitiv.

TOP