Oana IORDĂCHESCU

Oana Iordachescu

Oana IORDĂCHESCU

Învățător

Am dedicat 17 ani învăţământului românesc, ani în care mi-am perfecţionat metodele de abordare a conţinuturilor didactice, strategiile de formare şi consolidare a relaţiilor cu elevii. Am gradul II în învăţământ şi sunt  licenţiată a Facultăţii de Științe ale Educației din cadrul Universităţii din București, secţia profesor pentru învățământul preșcolar și primar.

Experiența mea  este legată de  predarea disciplinelor în învățământul preșcolar și primar, atât în învățământul de stat, cât și în cel particular. De asemenea, m-am implicat în proiecte la nivelul școlii și în parteneriat cu diverse școli, grădinițe și fundații.

Ca director educativ al unei grădinițe particulare, am dobândit aptitudini necesare cooperării într-o echipă şi am devenit conştientă de nevoile învăţământului românesc.  Am participat la cursuri de formare, organizate la nivelul inspectoratului școlar, precum cel pentru formarea cadrelor didactice care vor preda la clasa pregătitoare (2014), Management educațional (Casei Corpului Didactic – București, 2010), “Making the PYP happen in the classroom” (Cat.1) cursuri IB – PYP (2015).

M-am alăturat echipei de profesori din LLI Academy pentru că mi s-a oferit oportunitatea de a îmbina, conform așteptărilor și principiilor mele, două sisteme de învățământ: cel românesc și cel internațional. A face parte din echipa LLI Academy este o experiență provocatoare și stimulantă și am certitudinea că voi putea valorifica experiența acumulată până acum.

Pe viitor îmi propun să obţin aceleași satisfacții și bucurii împreună cu elevii, să-mi îmbunătățesc cu fiecare an metodele și practicile de lucru și să ofer în continuare copiilor, părinților, dar și colegilor din echipa în care mă aflu un sprijin pentru a ne putea dezvolta și crește împreună.

 

TOP