Mircea RADU

Mircea RADU

Profesor Logică / Consilier Școlar

Sunt pasionat și interesat de dezvoltarea personală, optimizarea și creșterea calității vieții.  E nevoie să începem aceste procese de la vârstele mici și să-l continuăm mereu. În spiritul culturii occidentale, bazată pe educația pe tot parcursul vieții, îmi place să ofer oamenilor pe care îi întâlnesc provocări și contexte prin care să își deblocheze, conștientizeze și activeze toate resursele de care dispun, care îi vor ajuta să se adapteze pe viitor.

Experiența profesională (psiholog și consilier educațional în sistemul privat) m-a învățat că fiecare copil are o multitudine de resurse ce așteaptă să fie descoperite. Astfel, prin programele implementate în cadrul Little London International Academy, urmărim dezvoltarea armonioasă prin echilibrarea planului cognitiv-intelectual cu cel emoțional-afectiv.

Sunt specializat în lucrul cu copiii și adolescenții și îmi face o deosebită plăcere să petrec timp alături de cei care sunt viitorul nostru, care merită atenția noastră, mai ales dacă ne dorim ca ei să aibă o stil de viață mai sănătos și fericit.

Din anul 2016 sunt psiholog cu drept de liberă practică (cod personal: 18327), sub supervizare, cu dublă specializare: Psihologie Clinică și Psihologie Educațională, Consiliere Școlară și Vocațională. Această activitate nu ar fi fost posibilă fără o bază teoretică solidă,  primită în cadrul Facultății de Psihologie și o formare în Psihologie Experiențială în cadrul Universității București, o formare în Psihoterapie Analiză Tranzacțională, cât și prin participarea la diferite conferințe și workshopuri în domeniul psihologic. În prezent completez baza existentă prin cursuri de formare continuă în domeniul psihologiei clinice și educaționale.

Aceste programe de formare și specializare îmi oferă o bază de instrumente și tehnici care pot susține dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a unui copil (și a unui adolescent) în cadrul activităților de învățare și educare.

TOP