Melania AVRAM

Melania Avram

Melania AVRAM

Profesor Limba Engleză

Sunt profesor cu experienţă de 5 ani în învăţămȃntul românesc, cu gradul definitivat, licenţiată a Facultăţii de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universităţii din București, secţia Filologie din 2009, precum şi a masteratului Didactica Limbii Engleze. Fundamente și Strategii Actuale în cadrul aceleași universități, din 2011.

Experiența mea este legată de predarea limbii engleze elevilor de gimnaziu și celor de primar, împreună cu care am obţinut rezultate deosebite la concursurile şcolare si ale căror reușite mă motivează și mă inspiră în cariera didactică.

De asemenea, am participat la cursuri de formare propuse de Inspectoratul Școlar al județului Ilfov, de CCD Ilfov, dar și la cursuri de formare organizate de International Baccalaureate Organisation, unde am avut ocazia să învăț lucruri noi, care mai apoi mi-au fost de ajutor în lucrul la clasă cu elevii.

M-am alăturat echipei de profesori din LLI Academy pentru că îmi doresc să fac parte dintr-o școală altfel, care îmi permite să mă dezvolt armonios și să învăț permanent. LLI Academy este o comunitate unită în care valori precum prietenia, colegialitatea și lucrul în echipă sunt definitorii.

De 3 ani de când lucrez la LLI Academy am avut bucuria să văd că am reusit să contribui la dezvoltarea armonioasă a elevilor mei, că toate eforturile mele au fost încununate de succes și că, investind pasiune, motivare și dedicare, rezultatele sunt pe măsură!

Pe viitor îmi propun să îmi depășesc mereu limitele, să îmi îmbunătățesc constant metodele de predare și să fiu mereu aproape de fiecare elev.

Consider că fiecare copil este unic și că el reprezintă o reflexie a noastră în oglindă. Ca profesor, pun întotdeauna pe primul plan elevul, cu particularitațile și nevoile lui. Încerc mereu să descopăr ce anume îl motivează pe elev să învețe, care sunt lucrurile care îi plac și, totodată, care sunt aptitudinile lui.

TOP