Luminița IPATE

Luminița IPATE

Profesor muzică

“Cuvintele pe care mi le repet zi de zi, de când mă știu: îndeplinirea datoriei. În realizarea acestui lucru sunt cuprinse și bunătatea, loialitatea, cinstea, cordialitatea, exactitatea. Să ne facem cu toții datoria și lumea își va recăpăta sensul ei suprem.“ (George Enescu)

Sunt licenţiată a Facultăţii de Interpretare Muzicală, din cadrul Universităţii Naţionale de Muzică București, secţia Vioară, promoţia 2011.

Am absolvit modulul psiho-pedagogic din cadrul Facultaţii de Interpretare Muzicală, nivelul întâi şi în anul 2014, am obţinut gradul didactic definitiv.

Am o experienţă de predare de 5 ani,  în învăţământul românesc de stat şi particular şi am lucrat cu copii de diferite vârste, predând cor, vioară, chitară, block-flote şi educaţie muzicală. Am participat cu copiii la diferite concursuri, unde am obţinut rezultate excepţionale.

Am fost preocupată în permanență de pregătirea și formarea mea profesională, lucru care m-a ținut aproape de multe cursuri și programe de pregătire didactică.

Mă bucur că am avut şansa, să îmi descopăr pasiunea pentru muzică şi am încrederea că îi pot ajuta pe copii să exploreze minunata lume a muzicii.

M-am alăturat echipei de profesori din LLI Academy, deoarece am descoperit ca sunt oameni profesionişti, comunicativi, dornici de a aduce o schimbare în învăţământ, toate acestea având ca scop principal formarea elevilor de azi în adulţi responsabili.

“Muzica e simbolul armoniei în viaţă, al acordului desăvârşit.”( George Enescu)

TOP