Laura PETRESCU

Laura Petrescu

Laura PETRESCU

Învățător

Experienţa de 11 ani în învăţământul românesc subliniază implicarea clară în această profesie, debutând ca licenţiată a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii Spiru Haret din Bucureşti, secţia limbi străine, specializarea engleză – germană şi obţinând gradul definitivat în învăţământ.

Cariera mea este legată de predarea disciplinelor pentru elevii din ciclul primar, alături de care am obţinut rezultate deosebite la concursurile şcolare şi pe care am avut satisfacţia să-i văd crescând, devenind tineri deosebiţi, încrezători în forţele proprii, independenţi și pregătiţi pentru a răspunde cerinţelor societăţii moderne, în permanentă schimbare.

M-am implicat în diferite proiecte desfăşurate alături de elevii mei şi pe parcursul activităţii mele am participat la cursuri de formare, reuşind astfel să-mi îmbunătăţesc strategiile de predare şi să-mi însuşesc metode moderne de lucru cu copiii.

M-am alăturat echipei de profesori din LLI Academy, pentru că am descoperit aici oameni implicaţi cu adevărat în educaţia elevilor, comunicativi şi deschişi, pregătiţi şi motivaţi pentru susţinerea și desfăşurarea unui proces de învăţare eficient și calitativ.

De când lucrez în LLI Academy, am avut bucuria să văd că alături de mine elevii au evoluat atât pe plan academic, cât şi în relaţiile cu ceilalţi, reuşind să facă mari progrese, conturându-şi astfel un profil ce însumează multe calităţi și având o conduită de care putem fi mândri.

Pe viitor îmi propun să insuflu elevilor mei dorinţa de a învăţa, de a descoperi şi experimenta lucruri noi, susţinându-i și motivându-i, fiindu-le un partener în procesul de formare şi învăţare.

“Îi poţi da unui elev câte o lecţie în fiecare zi, dar dacă îl poţi indruma să înveţe stârnindu-i curiozitatea, el îşi va dedica întreaga viaţă învăţăturii.” Clay P. Bedford

TOP