Iuliana Băiculescu

Iuliana Băiculescu

ÎNVĂȚĂTOR

La 14 ani luam o decizie curajoasă în privința viitorului meu, aceea de a urma cursurile Liceului Pedagogic din Buzău. Acum, după 10 ani, sunt convinsă că a fost cea mai bună alegere făcută vreodată.

După primul contact cu copiii, în cadrul orelor de practică din liceu, am știut ca orice altă meserie m-ar fi nemulțumit și nu m-am putut abține ca imediat după înscrierea la facultate să mă angajez.

Am știut ca aceasta e calea și am ales Facultatea de Litere care in cadrul căreia am continuat și dezvoltat specializările obținute în liceu.

Mi-aș dori foarte mult să mă pot bucura oricând de copiii mici, din ciclul preșcolar și școlar, dar și de elevii din gimnaziu și cine știe, poate la un moment chiar și din liceu.

Cred că educația este un triunghi în care vârfurile sunt reprezentate de profesor, părinte și copil iar laturile sunt comunicarea. Misiunea este îndeplinită atâta vreme cât nu este întreruptă niciuna dintre laturi!

După 5 ani de preschool am simțit că este timpul să trec la nivelul următor iar LLI Academy a apărut în calea mea oferindu-mi această șansă. S-a întâmplat totul extrem de natural și sunt încântată că fac parte dintr-o echipă de oameni minunați cu un vibe fantastic !

A fi profesor este mai mult decât un job, joburile sunt cu sau despre oameni, noi, profesorii, suntem cei care îi formăm!

TOP