Iulia Andreea RĂDULESCU

Iulia Andreea RĂDULESCU

Profesor Limba Engleză

Din liceu mi-am dat seama că limba engleză este ceea ce vreau să studiez mai departe. Profesorii pe care i-am avut de-a lungul călătoriei școlare și dedicația lor pentru această meserie mi-au insuflat dorința de a continua munca lor.

Am urmat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine (specializarea engleză – japoneză) și cursurile specifice modulului Psiho-Pedagogic. Pregătirea mea ca profesor nu s-a oprit după absolvirea facultății ci a continua cu participarea la diverse conferințe și seminarii naționale și internaționale care m-au conectat cu noi metode de predare a limbii engleze. De asemenea, susținerea examenelor TKT (modul 1, 2 și 3)  imi conferă o recunoaștere internațională ca profesor de limba engleză.

Am lucrat cu copii de vârste diferite dar și cu adulți cu nivel diferit de limba engleză, ceea ce m-a ajutat la dezvoltarea capacității de adaptare a modului de predare la diverse vârste sau situații. Pasiunea și implicarea sunt vizibile prin rezultatele elevilor la examenele internaționale.

M-am alăturat echipei LLI Academy pentru că îmi oferă posibilitatea de a lucra cu oameni plini de entuziasm, care s-au angajat cu mult devotament să pună pe primul loc pregătirea elevului ca membru al comunității globale.

TOP