Mihaela IOSEP

Mihaela IOSEP

Profesor Chimie și Biologie

Sunt absolventă a Facultății de Biologie, specializarea Biochimie din cadrul Universității A.I.Cuza Iași, promoția 2005. Experiența de zece ani în învățământul românesc este legată de predarea disciplinelor Biologie si Chimie elevilor de gimnaziu si liceu.

De-a lungul carierei mele am participat la cursuri de perfecționare profesională organizate de Inspectoratul Școlar sau Unitatea Școlară, dar și în realizarea activităților de voluntariat în cadrul Proiectului de Acțiuni Comunitare – Centrul de zi, Asociația Okairos, având șansa de a lucra și descoperi elevi talentați și printre cei mai puțin norocoși dintre noi.

Consider ca profesorul este un model educativ, un organizator al procesului de învățare. Imi place să spun că sunt un ghid pentru elevi, membru în echipa de lucru și un declanșator al energiei elevilor, un model de perseverență și corectitudine.

M-am alăturat comunității LLI Academy deoarece aici am intâlnit oameni profesioniști, cu deschidere la tot ceea ce inseamnă nou, comunicativi, responsabili.

TOP