Felicia LUPU

Felicia LUPU

Învățător

Sunt absolventă a Şcolii Normale “Elena Cuza” din Bucureşti (Liceul Pedagogic) promoţia 1994. Încă de atunci am început activitatea educaţională în învăţământul primar. Sunt licenţiată în Ştiinţe Juridice prin absolvirea Facultăţii de Drept – Universitatea Ecologică București în 1999.

Experienţa mea de 10 ani în învăţământul românesc  m-a ajutat să-mi consolidez o manieră personală în a lucra cu copiii. Am învăţat că este important să te apropii de ei cu tact, cu răbdare şi dragoste, lucruri care sunt esenţiale în actul educaţional.

Am obţinut gradul – Definitivat  în învăţământ în 1996.

M-am implicat în multe proiecte de parteneriat, cursuri si seminarii precum “Parteneri pentru o zi” – Junior Achievement Romania, Educație Interculturală şi Tehnici de comunicare – Cepeca Consulting Center.

Am elaborat subiecte pentru Olimpiada interdisciplinară, faza pe școală şi pe municipiu la disciplina Drept şi legislaţie şi Economia întreprinderii şi elemente de legislaţie – în anul 2003.

Am fost membru al corpului evaluatorilor pentru manualul Activitatea instituţiilor administraţiei publice -specialitatea administrativ şi am propus subiecte pentru Bacalaureat, disciplina- Educație Antreprenorială – în anul 2003.

Din dorinţa de a continua învăţarea transdisciplinară cu rol esenţial în formarea personalităţii elevilor m-am alăturat echipei echipei LLI Academy, unde am bucuria să descopăr colegi motivaţi, comunicativi şi pregătiţi.

Doresc să particip cu toată experienţa mea la obţinerea de performanţe în educaţie, accesând calea spre împlinirea personală şi profesională a elevului.

TOP