Emilia JARCĂU

Emilia JARCĂU

Profesor Educație Fizică și Sport

Am absolvit Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport în 2015. Din dorința de a acumula cât mai multe informații în acest domeniu, am continuat studiile la aceeași facultate cu un masterat în Managementul și Marketingul activităților și evenimentelor sportive.

Fiind convinsă de necesitatea unei bune pregătiri am urmat cursuri și module de specializare în lucru cu copiii și de asemenea am participat la proiecte de voluntariat pentru copii, inclusiv pentru cei cu nevoi speciale.

Ora de educație fizică și sport este un mod frumos dar și sanătos de a descoperi aptitudini noi, de a lega noi prietenii, de a dezvolta spiritul de echipă și fairplay-ul, un mod de dezvoltare fizică armonioasă, atractivă și relaxantă prin jocuri de echipă și teme specifice orei.

Consider că o relație bună între cadrul didactic și elev implică:

  • Deschidere sau transparență, astfel încât fiecare să fie dispus să fie sincer față de celălalt;
  • Interdependență;
  • Diferențiere, permițându-și să fie unici, creativi și individuali;
  • Satisfacție mutuală: nevoile unuia să nu fie implinite în pofida celuilalt.

M-am alăturat echipei de profesori ai LLI Academy din dorința de a face parte dintr-o echipă de profesioniști care reușesc să îndeplinească misiunea profesorului, aceea de a descoperi și a dezvolta calitățile fiecărui copil și de a-l ajuta să crească frumos.

TOP