Eleonora ANDREI

Eleonora ANDREI

Profesor Muzică

Absolventă a Academiei de Muzică “Ciprian Porumbescu” din București, Secția Pedagogie Muzicală, cu dublă specializare, profesor de muzică și profesor de instrument , practic cu mare dăruire această meserie încă din anii de facultate.

Lucrul cu copiii a fost mereu implinitor pentru mine, am căutat întotdeauna calea cea mai profundă de comunicare, pentru că muzica atinge cele mai sensibile corzi ale sufletului uman.

Pe parcurs, adaptându-mă nevoilor copiilor din ziua de azi, tot mai solicitați din punct de vedere emoțional, am introdus metode noi de lucru, punând accent pe învățarea stimulativă prin joc, ușurând astfel procesul de învățare a noțiunilor teoretice și practice.

I-am încurajat,  pe cei care au dorit, să-și arate arta în diferite competiții, obținând mereu rezultate foarte bune, ceea ce le-a crescut foarte mult încrederea de sine și a contribuit decisiv la conturarea personalității în devenire.

Am găsit în LLI Academy un mediu deosebit de harnic și creativ, unde profesorii sunt încurajați să se perfecționeze, lucru care mă motivează  și mă stimulează.

Văaștept cu drag la orele de muzică și sper ca orele de pian să fie mereu așteptate cu nerăbdare!

 

TOP