Diana RECEAN

Diana RECEAN

Profesor Limba Engleza

Deși îndrăgostită dintotdeauna de muzică, dans și sport, predarea limbii engleze copiilor a ieșit învingătoare și a ocupat locul principal în sufletul meu și în viața profesională.

Sunt absolventă a Facultății de Litere, Istorie și Jurnalism, secția Engleză – Franceză din cadrul Universității Lucian Blaga, Sibiu și a unui master în Educație Presecundară la Universitatea București.

Am pășit prima dată într-o sală de clasă ca profesor suplinitor de engleză încă din timpul primului an de facultate, într-o școală din Brașov, orașul natal. Catalogul mi s-a părut atunci pentru prima dată fascinant, din perspectiva cadrulului didactic.  Iată că m-am întors la el, după aproape nouă ani de predat în sistem internațional, unde am urmat un curriculum britanic.

În LLI Academy am descoperit o vibrație proaspătă și o deschidere sinceră către elevi, părinți și profesori, deopotrivă. M-am alăturat cu mare entuziasm școlii și pornesc cu avânt într-o călătorie pe care mi-o imaginez fascinantă și provocatoare.

TOP