Daniela MITROI

Daniela MITROI

Profesor Biologie

„Valoarea unui om rezidă în ce dă el, nu în ceea ce este capabil să primească.” (Albert Einstein)

Licențiată în biologie generală în cadrul Universității din București, am urmat cursurile masteratului de Biologie Medicală și Neurobiologie din cadrul aceleiași Universități, dar și cursurile modulului psiho-pedagogic, nivelul I (ciclu gimnazial), și niveul II (ciclu liceal).

Am ales această profesie pentru că am fost fascinată încă de pe vremea când eram elevă și consider că îţi dă ocazia să-ţi foloseşti imaginaţia şi să-i stimulezi din plin pe ceilalţi. Dar mai presus de orice, am ales această profesie pentru că iubesc să lucrez cu copiii.

A preda înseamnă a-ţi lua angajamentul că vei călăuzi într-o perioadă mare de timp viaţa copiilor, văzându-i  cum cresc şi progresează, devenind mai capabili, mai talentaţi, mai eficienţi și mai adaptați în această lume.

Optimismul și pozitivismul sunt trăiri care mă însoțesc permanent în viața personală și în activitatea profesională, făcând din mine un om motivat și plin de speranță.

Un avantaj incontestabil pentru cariera mea îl constituie faptul că am avut și am aproape oameni care m-au ajutat și mă ajută să evoluez, să îmi doresc mai mult și să nu renunț atunci când apar obstacole.

M-am alăturat cu entuziasm comunității Little London International Academy unde îmi propun a contribui, alături de elevii școlii la construirea și creșterea performanței, achiziția și consolidarea valorilor, dar și dezvoltarea culturală a elevilor prin proiecte interdisciplinare.

TOP