Cristina PINTILIE

Cristina PINTILIE

Profesor Limba Germană

Sunt profesor cu experiență de predare de peste 10 ani în învățământul românesc. Sunt licențiată a Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității București, promoția 2003. În anul 2012, am absolvit cursurile de masterat în domeniul organizațiilor europene iar din 2015 sunt doctorand  în cadrul aceleiași universități.

Experiența mea profesională denotă implicare și pasiune față de actul de educație. Am căutat, în toți acești ani, nu doar să tind către excelență în predarea limbilor engleză și germană dar și să cunosc sistemul nostru de învățământ suficient de bine încât să-mi aduc aportul la reformarea lui. Am fost consilier la Ministerul Educației în perioada 2008-2012 și m-am implicat în elaborarea subiectelor de limba germană modernă pentru examenul de bacalaureat, am fost membru in Comisia Națională a Profesorilor de Limba Germană, am fost evaluator în cadrul proiectului internațional OECD-PISA pentru domeniul Limbă și comunicare, am participat la seminariile de formare organizate de Goethe Institut pentru profesorii de limba germană.

M-am alăturat echipei LLI Academy din dorința de a iniția predarea limbii germane într-un mediu educațional modern, care s-a remarcat prin calitate în pregătirea elevilor la nivelul unor standarde naționale și internaționale.

Cunoașterea limbilor moderne are un rol esențial în conturarea parcursului educațional și profesional al elevilor, dar și în desăvârșirea personalității lor. Sunt, de aceea, pe deplin conștientă de responsabilitatea pe care cadrul didactic o are în acest sens și mă bucur că am ocazia să îmi pun în practică, alături de o echipă profesionistă și ambițioasă, viziunea mea asupra educației.

 

 

TOP