Cristina MARINESCU

Cristina MARINESCU

Profesor Informatica

Plăcuta mea experiență cu copiii a început încă din timpul masteratului la Colegiul Național Mihai Viteazul. Experiența ca profesor debutant a fost binevenită pentru că am avut un mentor extraordinar care mi-a dat încredere în mine și m-a învățat ce și cum să recomand elevilor pentru ai sprijini în procesul de învățare.

De atunci caut nu doar să fiu doar un bun profesor clasic, ci mai mult, un Mentor care să ajute elevii să înțeleagă mai ușor tainele și complexitatea Informaticii!

Am pregătit elevi la disciplina Computer Science și am creat clubul de Animație pentru cei mici: Cum creăm un Gif?

Sunt Cristina Marinescu, profesor cu gradul I din 2015, absolventă a Universității Politehnice Bucureșți, specializarea calculatoare și am o vechime în învățământ de 11 ani.

Între 2011-2014 am făcut Doctoratul în cadrul Universității Politehnice Bucureșți unde am participat la diverse conferințe naționale și internaționale publicând articole de specialitate.

Am fost profesor titular la Colegiul Național “I.L.Caragiale” timp de  6 ani.

Am participat la diverse concursuri și olimpiade școlare unde am fost formator și evaluator și am lucrat cu școli private internaționale unde am cunoscut elevi străini și de vârste diferite (de la 10 – 18 ani). În această perioadă am cunoscut programa și criteriile de evaluare ale unui BACALAUREAT INTERNAȚIONAL (IB).

Am participat la Google for Education Certified Innovator Program care m-a ajutat să-mi adaptez stilul de predare și evaluare.

De asemenea, am fost Trainer la Centrul de Examinare ECDL din cadrul liceului Caragiale.

Sunt Profesor Coordonator  al Concursului Internațional Programming în Scratch care se desfășoară anual la Orșova.

De anul trecut elaborez optionalele de informatică pentru ciclul primar și gimnazial.

Cred sincer că prin joc devii mai creativ și poți să-ți construiești tu propriul joc!

 

 

TOP