Cosmina Lazăr

Cosmina Lazăr

Profesor Matematică

Modul în care gândim sau acționăm ne definește.  Dacă crezi că matematica nu te va ajuta în carieră, mai gândește-te odată ! Și încă o dată…. Probleme există,  și sunt multe. Îți place sau nu, matematica îți antrenează memoria și te pregătește pentru situațiile dificile cu care te vei confrunta în viață.  Nu vei avea de rezolvat integrale sau ecuații logaritmice, dar va trebui să gândești și să cauți soluții.

Sunt Adriana Cosmina LAZĂR, licențiată a Facultății de Științe Exacte, specializarea Matematică-Informatică din cadrul Universității din Craiova.

După finalizarea facultății am continuat să mă pregătesc și să îmi consolidez cunoștințele prin participarea la diferite cursuri, proiecte sau simpozioane cum ar fi: Simpozionul Național “Violența, o realitate a zilelor noastre”, Parteneriatul educațional România-Serbia “Matematică și nu numai, pe malurile Dunării”, Matedidactica nivel 2 “Oportunități pentru o carieră didactică de calitate printr-un program national de formare continua a profesorilor de matematică din învățământul preuniversitar”, “Comunicare și persuasiune în practicile sistemului de învățământ preuniversitar”.

Am obținut gradul didactic Definitiv în 2016.

M-am alăturat echipei LLI Academy pentru că simt aici a doua casă. Fac parte dintr-o echipă de profesioniști dar și oameni minunați care se adresează dintotdeauna cu răbdare, prietenie și respect.

Nu uitați: Matematica este muzica rațiunii

TOP