Cornelia CALONFIR

Cornelia CALONFIR

Profesor Limba engleză

Călatoria mea în domeniul educațional a început cu studiile desfășurate în cadrul Liceului Pedagogic “C.Negri” din Galați și lucrul la catredra Școlii Generale “N. Stănescu” (Galați). După absolvirea Facultății de Drept (Universitatea din București), am fost dornică să explorez si să îmi aprofundez cunoștiințele despre ființa umană și m-am îndreptat către Facultatea de Psihologie și Științele Educației (Universitatea Babeş-Bolyai). Am avut posibilitatea să lucrez în cadrul a două organizații neguvernamentale cu proiecte adresate copiilor și să predau atât la grădiniță cât și la școală, pe baza unui curriculum național și internațional (IB).

Ma bucur să fiu parte din echipa LLI Academy de peste 5 ani. Profesionalismul echipei LLI Academy, viziunea scolii și deschiderea internațională oferită prin intermediul IB – PYP (Primary Years Programme) m-au determinat să mă alatur colectivului de cadre didactice.

Îmi doresc să susțin copiii în procesul lor de dezvoltare cognitivă, emoțională și socială și să le ofer un cadru de manifestare a unicității, amprentei/culorii personale în „curcubeul” clasei.

TOP