Claudia ŞTEFAN

Claudia ŞTEFAN

Profesor matematică

Matematica reprezintă un domeniu de cunoaştere fascinant. Îl întâlnim în toate aspectele vieţii de zi cu zi, îl testăm încontinuu, îi probăm fără să ştim teoriile, îl utilizăm pentru a ne da răspunsuri privind felul în care funcţionează universul în care trăim. Ne poate oferi o mulţime de satisfacţii şi soluţii acolo unde vedem doar probleme.

Sunt Claudia Ştefan, licențiată a Facultăţii de Matematică din cadrul Universităţii Bucureşti, promoția 2000. Am avut şansa de a-mi construi, de-a lungul timpului, o bogată experienţă pedagogică, atât în învăţământul de stat cât şi în cel privat. Consider că este important să vedem matematica nu doar ca pe o disciplină la care dai un examen la sfârşitul unui ciclu de învăţământ ci şi ca pe instrument care ne oferă structură, logică şi raţiune.

Am avut, în perioada în care am activat ca profesor, satisfacţia unor rezultate foarte bune la examenele naţionale. Văd, de asemenea, ca fiind foarte utilă participarea la consursuri şi olimpiade, unde, experienţa acumulată le este foarte utilă copiilor pentru a-şi cunoaşte mai bine posibilităţile intelectuale. Sunt un om optimist, activ şi mă bucur că m-am putut alătura echipei LLI Academy unde am găsit o atmosferă de entuziasm şi profesionalism.

Îmi propun să atrag elevii spre matematică şi să-i ajut să înţeleagă cât de utilă ne este în viaţa de zi cu zi. Îmi doresc să construim împreună şi să avem un start bun, în care să apăsăm pedala creativităţii, curiozităţii şi motivaţiei pentru studiul acestei discipline.

TOP