Bogdan Ioan Popa

Bogdan Ioan Popa

Profesor Informatică și TIC

Mă numesc Bogdan-Ioan Popa și sunt student în anul 2 la Facultatea de Matematică și Informatică, secția Informatică din cadrul Universității din București.

Sunt a patra generație de profesori din familia mea și tocmai de aceea am fost educat să înțeleg că scopul studiului nu este cunoașterea în sine ci mai ales transmiterea ei către ceilalți.

În acest spirit am început încă din clasa a IX-a să particip, în calitate de mentor,  în taberele Viitorii Olimpici, predând informatica elevilor care participau.De asemenea am participat în calitate de mentor și la taberele organizate sub egida CODER DOJO.

Pasiunea pentru informatica m-a îndreptat spre diverse concursuri și olimpiade de profil reușind să obțin 5 participări la Olimpiada Națională de Informatică (unde am câștigat 3 medalii de argint și una de bronz), 4 participări la concursul de informatică Urmașii lui Moisil (Premiul 1, ediția 2019), 3 participări la concursurile naționale Prosoft@NT (Premiul 1 la edițiile 2018, 2019 și o mențiune în ediția 2017) și AcadNET secțiunea Interoperabilitate Software (Premiul 1 ediția 2017, Premiul 3 ediția 2018, Mențiune ediția 2019).

Pentru mine, concursurile au însemnat cea mai frumoasă experiență de până acum și mă bucur că am venit în echipa LLI Academy unde doresc ca prin intermediul activității de profesor să transmit elevilor mei cunoștințele acumulate și să îi susțin pentru a performa la rândul lor.

TOP