Andreea Croitoru

Andreea Croitoru

Profesor Istorie

Pasiunea pentru istorie a început încă din gimnaziu, când la fiecare lecţie căutam informaţii suplimentare pentru a-l impresiona pe profesor şi pentru a-l determina să ne explice mai mult decât o făcea deja. În liceu, am avut şansa de a cunoaşte un profesor de istorie dedicat, dornic să ne împărtăşească cât mai mult din cunoştinţele sale. Pe parcursul anilor, m-a sprijinit  constant în direcţia aceasta, mi-a oferit toate pârghiile necesare pentru a reuşi şi pentru a face ceea ce îmi plăcea cel mai mult. Astfel că, în 2017 am decis să urmez cursurile Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii din Bucureşti, facultate pe care am absolvit-o trei ani mai târziu.

Istoria a fost şi va rămâne locul meu de refugiu, colţișorul în care mă pot retarge şi pot reflecta asupra a ceea ce s-a întâmplat în trecut; istoria este o modalitate de a mă conecta cu ceea ce a fost înainte pentru a putea înţelege cât mai bine prezentul. Mereu am afirmat că trecutul are o proiecţie vie asupra prezentului, noi trebuie doar să fim atenţi pentru a învăţa din ceea ce s-a întâmplat deja.

A fi profesor este o onoare şi o datorie de a contribui la formarea generaţiilor viitoare. M-am alăturat echipei Little London din dorinţa de a lucra într-o echipă unită, cu oameni profesionişti şi pasionaţi de meseria lor.

TOP