Andreea Bratu

Andreea Bratu

Prof. Limba Engleză

“Find a job you enjoy doing, and you will never have to work a day in your life!”

Am ştiut întotdeauna că asta trebuie să fiu: profesor. Întâlnirea cu limba engleză  la o vârstă destul de fragedă mi-a adâncit convingerea că atunci când iubeşti ceea ce faci totul devine posibil.

Sunt profesor de limbă engleză, gradul didactic I, cu o experienţă de peste 20 de ani la catedră şi de peste 8 ani în învăţământul privat.  Am participat la numeroase stagii de perfecţionare şi am obţinut mereu rezultate notabile  cu elevii mei atât la olimpiada de limbă engleză, cât şi la examenele Cambridge şi Trinity. Am coordonat două proiect internaţionale finanţate din fonduri europene.

Din 2008 sunt mentor în predarea limbii engleze şi formarea profesorilor, iar în 2012 am devenit membru al corpului naţional de experţi în management educaţional. Am nenumărate diplome şi certificări naţionale şi internaţionale, însă  toate acestea nu pot concura cu ipostaza în care mă simt cel mai bine: în clasă, printre copii. Le spun mereu : eu nu predau; noi învăţăm împreună!

Am decis să mă alătur echipei Little London International Academy, unde am găsit o şcoală cu profesori entuziaşti, deschişi, echilibraţi şi elevi pregătiţi, ambiţioşi şi dornici să se afirme. Un mediu ideal, în care profesorii se pot dezvolta iar elevii sunt pregătiţi pentru viaţă.

Sunt gata să încep această călătorie cu multă încredere şi optimism!

TOP