Anamaria STERPU

Anamaria STERPU

Profesor Limba Engleză

“Învăț să învăț”. Acesta este unul dintre principiile pe care le-am urmărit în vederea obținerii calificărilor necesare pentru a face ceea ce mi-am dorit mereu: să lucrez cu copiii. Am absolvit Colegiul Național Pedagogic “Constantin Brătescu”, din Constanța, în anul 2013, având dublă calificare, de educator-învățător. Am urmat cursurile de română-engleză, din cadrul Facultății de Litere a Universității “Ovidius”, din Constanța și, în același timp, mi-am început cariera în învățământ ca educator la o grădiniță particulară.

Mi-am dezvoltat abilitățile pedagogice în cadrul unor Organizații Neguvernamentale, unde am fost voluntar timp de doi ani, lucrând cu copii pe diferite niveluri de vârstă.

În anul 2018, am absolvit Masterul în Psihologie, din cadrul Universității din Sunderland, UK, ceea ce mi-a oferit diverse perspective asupra oamenilor, culturii şi, cel mai important m-a ajutat sa mă dezvolt ca om si pedagog.

Sunt o persoană ambițioasă, energică, un spirit liber şi creativ şi obiectivul meu în ceea ce privește viața profesională este să contribui în educație, folosind toate resursele morale şi emoționale de care dispun, cu scopul de a ajuta şi alți copii să se formeze şi să se pregătească pentru viață.

Caut să mă dezvolt, atât din punct de vedere intelectual, cât şi emoțional şi consider că LLI Academy îmi poate oferi ceea ce caut şi, mai mult decât atât, îmi poate îndeplini visul din copilărie.

TOP