Ana Maria Comorașu

Ana Maria Comorașu

Profesor Informatică și TIC

Interesul meu pentru informatică pornește de la pasiunea mea pentru matematică încă din primii ani de școală, motiv pentru care am participat la multe concursuri și olimpiade. Deși nu eram conștientă atunci, din perspectiva mea, orice problemă avea algoritmul său specific de rezolvare, ceea ce pentru mine era fascinant.

În prezent sunt studentă la Facultatea de Matematică și Informatică, în cadrul Universității din București, unde fac parte din grupa de olimpici. În timpul liceului am fost animator socio-educativ în cadrul proiectului “Vara Împreună”, unde am căpătat experiență în a lucra cu copii de toate vârstele. De asemenea, în urma unui internship din cadrul proiectului Erasmus, am avut oportunitatea de a preda timp de un an la o clasă din ciclul gimnazial al colegiului din care făceam parte, întrucât am ales să împărtășesc cunoștințele acumulate.

Consider că rezultatele elevilor sunt o reflexie a performanței profesorului, iar în acest sens, voi aduce la ore toate cunoștințele pedagogice învățate, precum și entuziasmul și deschiderea către elevi.

Voi încerca să prezint această materie astfel încât elevii să o considere cel puțin la fel de fascinantă pe cât este, din perspectiva mea.

TOP